Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Speedwayföraren Linus Sundström blir ambassadör för NordicBet

Linus Sundström, som sedan tidigare haft NordicBet som sponsor, väljer nu att skriva ett längre ambassadörsavtal med spelbolaget. Detta trots att hela speedway-Sverige står still.

Speedwaystjärnan Linus Sundströms efterlängtade comeback efter den våldsamma kraschen fick sig en törn när coronaviruset kom och hela speedway-Sverige fick ta en paus.

Förarens samarbete med NordicBet förstärks däremot och han blir nu spelbolagets officiella ambassadör.

Linus Sundström: ”Speedway får alldeles för lite utrymme i media”

Förutom exponering på tävlingskläder syftar samarbetet till att tillsammans marknadsföra sporten och ge spelare inblick i speedwayvärlde, genom videoinnehåll, event och aktiveringar i sociala medier.

– Sjukt glad och stolt över att NordicBet väljer att förlänga och förstärka samarbetet. Jag tycker att speedway får alldeles för lite utrymme i media sett till hur stor sporten egentligen är och genom samarbetet kan vi hjälpa varandra att marknadsföras, säger Linus Sundström.

Han fortsätter:

– För mig och mitt racingteam betyder ambassadörskapet massor, avtalet sträcker sig längre än 1 år vilket ger en trygghet och arbetsro till att kunna fokusera än mer på min karriär och alla kommande mästerskap.

Varumärket NordicBet tillhör Betsson-gruppen och är ett spelbolag med svensk licens registrerad på NGG Nordic Ltd.

https://www.instagram.com/p/B4EubnmgdoO/

NordicBet: ”En mission om att erbjuda mer lokal sport”

Kim Ekelund är marknadschef på NordicBet och han ser fram mot samarbetet:

– Vi har haft ett otroligt fint samarbete med Linus och tyckte det var helt rätt att förstärka samarbetet nu då det är lite tuffare tider.

– Linus personifierar också allt vi vill vara på NordicBet, som faktiskt grundades med en mission om att erbjuda mer lokal sport och inte bara fokusera på toppfotbollen i England eller Spanien, avslutar Kim Ekelund, marknadschef på NordicBet.

I Elitserien i speedway kör Linus Sundström den här säsongen i Västervik.

Gå till Start