Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Leo Komarov blir ambassadör för NordicBet

Betssons varumärke NordicBet plockar in den finska hockeyspelaren Leo Komarov som internationell ambassadör. Leo Komarov ska kommentera och analysera hockey och tennis i text och video i alla spelbolagets kanaler.

NordicBet meddelar även att Leo Komarov ska delta i event som NordicBet arrangerar, bland annat resor som lottas ut bland spelarna.

– Vi kan inte tänka oss en bättre ambassadör än Leo Komarov. Han är första klass på alla sätt, säger Jussi Nurmi, Brand Manager på NordicBet.

Jussi Nurmi fortsätter:

– Utanför rinken är han klassisk finne – blygsam – men på isen är han ren energi. Nu går han in i det här samarbetet med samma energi vilket garanterat kommer bli en succé.

[irp]

Ska även kommentera tennis

Den finske landslagsspelaren ser fram mot samarbetet.

– Jag kommer ge allt i det här samarbetet med NordicBet. Det är uppenbart att dom älskar sport lika mycket som jag gör, säger Leo Komarov, som till vardags spelar i NHL-laget Toronto Maple Leafs.

Han utvecklar:

– NordicBets etablerade samarbeten med NHL, den senaste World Cup i höstas och deras sponsring av ligor i Europa visar att det är ett genuint intresse. Dom äger när det gäller hockey, menar Leo Komarov.

Leo Komarov ska även kommentera tennis, en sport han, enligt NordicBet, älskar lika mycket som hockey.

Gå till Start