Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Betsafe lanserar tv-samarbete med Ola Wenström

I morgon är det avspark för “Småprogram från Storbritannien” – en ny programserie om Premier League med sportjournalisten och programledaren Ola Wenström. Avsnitten sänds varje fredag under hela säsongen på bland annat Betsafe.com.

Sportjournalisten och programledaren Ola Wenström kommer under hela säsongen att ta tempen på ligan, spelarna, experterna och supportrarna.

“Världens hetaste liga”

Programmet ska diskutera de hetaste ämnena med initierad expertis, bjuda på exklusiva reportage och ha en nära kontakt med fans, ledare och spelare i och runt Premier League.

– Premier League är världens hetaste och största fotbollsliga. Jag brinner för engelsk fotboll och väldigt mycket runt omkring den och är fantastiskt glad över att tillsammans med mitt team kunna leverera personlig fotbolls-TV direkt från England, säger Ola Wenström.

Samarbetspartner i satsningen är Betsafe.

– “Wenström.TV” är en drömpartner för oss och vi är otroligt stolta över detta samarbete. Som säsongen har börjat sportsligt och med tanke på vårt redan befintliga sponsoravtal med Manchester City är det här en satsning vi absolut vill vara en del av, säger Alex Zachrisson på Betsafe.

Mycket Zlatan-snack

Ola Wenström utvecklar:

– Förutom närvaron i huvudstan kommer vi att bjuda på djupa expertdiskussioner och ha ett reporterteam som mer eller mindre kommer att campa utanför City och Uniteds arenor. Jag ser fram emot både ”Pep-talk och Zlatan-snack”, säger Wenström.

Första avsnittet sänds den 30 september på Wenström.TV, Viasatsport.se och på programpartnern Betsafe hemsida.

Gå till Start