Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Conor McGregor ny ambassadör för Betsafe: ”Passion övervinner oddsen”

Spelbolaget Betsafe, som är en del av Betsson Group, har skrivit ett avtal med Conor McGregor. UFC-stjärnan blir företagets varumärkesambassadör och går den 26 augusti upp mot Floyd Mayweather i Las Vegas.

Betsafe sponsrar Conor McGregor de närmaste 18 månaderna på den europeiska marknaden.

– Idag är jag glad över att kunna meddela att jag samarbetar med Betsafe. Det är en stor ära för mig att vara ambassadör för detta fantastiska varumärke. Även om riktiga spelare vet när oddsen talar emot dem, så vet vi också att passion övervinner oddsen, säger Conor McGregor.

Med sitt sponsorskap vill Betsafe föra sina kunder närmare UFC-stjärnan genom att skapa exklusivt och innovativt innehåll med McGregor tillsammans med The Mac Life. Man kommer också att erbjuda skräddarsydda odds och spelerbjudanden.

[irp]

Passion ska övervinna oddsen

Conor McGregor ansluter sig till Betsafes lista av sponsorskap som även inkluderar Manchester City, Tony Bellew och Cage Warriors.

– Vi är stolta över att kunna utannonsera vårt nya partnerskap med Conor McGregor. Conor är en av världens största idrottare idag, känd för sin extrema talang, arbetsetik och personlighet. Detta är värderingar som vi speglar varje dag på Betsafe, säger Nicola Fitton, Managing Director på Betsafe.

Nicola fortsätter:

– Vi tror starkt att passion alltid övervinner oddsen, och det finns ingen sportstjärna i världen idag som inspirerar och förkroppsligar passion lika mycket som Conor. Det är ett stort nöje att vara en del av Team McGregor, och vi ser mycket fram emot att vara i hans ringhörna under de närmaste 18 månaderna.

Gå till Start