Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

5-6 september: Pokerturnering på Södermalm

Det svenska eventföretaget Jens Ehrs Texas Hold’em startar pokerturneringar för allmänheten I Sverige. Först ut är den klassiska ”Texas Hold’em” som kommer att äga rum i Skrapan på Götgatan den 5 och 6 september 2014. Livespelen är turneringspoker och klassas som skicklighetsspel.

Jens Ehrs Texas Hold’em är ett av norra Europas ledande eventföretag inom poker. I över tre år har företaget arrangerat allt från pokerskolor, event för företag, pokerkryssningar, tv-produktioner samt turneringar runtom i Europa och Nordafrika.

Jens Ehrs:

“Vi har sedan länge legat I startgroparna för att få arrangera lagliga turneringar I Sverige. Vi har både duktig personal samt många års erfarenhet att sätta upp och genomföra dessa. Det glädjer oss naturligtvis oerhört mycket att turneringspoker numera är klassat som ett skicklighetsspel. Därför drar vi nu med omedelbar verkan igång vår livestrategi. Vi ser fram emot en mycket bra uppslutning i Skrapan på Södermalm den 5 och 6 september.”

Jens Ehrs Texas Hold’em består detta år av två turneringskvällar. Fredagen den 5 september arrangeras en turnering i Texas Hold’em No Limit med inköp på 5.000 kr + 500 kr och lördagen den 6 september 2014 hålls ett event i Texas Hold’em No Limit med inköp på 10.000 kr + 1 000 kr.

Pressmeddelande här.

Gå till Start