Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel, ATG och Bet365 i samarbete med Everysport

Sportmedieföretaget Everysport har knutit ett samarbete med Svenska Spel som avser “digitala spelombud”, även kallade externa spelombud. Samtidigt utökar man även samarbetet med ATG och Bet365.

Via de webbsidor som Everysport driver kommer Svenska Spel-relaterat innehåll att publiceras med direktlänkning till spelobjekt.

Innehållet kan bland annat vara oddsutbud i anslutning till redaktionellt innehåll, integrering av spelverktyg och informationstjänster

Även ATG  kring leverans till ATG:s spelombud, bevakning av ATGs internationella utbud samt engelskspråkigt innehåll för perioden 2017/18.

Växlar upp samarbetet med ATG

Under året lanserade ATG en tjänst där spelombud kan sälja andelsspel i digital miljö, via tjänsten “Tillsammans”.

– Everysports dotterbolag DMH har sedan länge varit leverantör till Svenska Spel och ATG av speltips och spelinformation. Det är därför väldigt kul att efter samgåendet med Everysport utveckla befintligt samarbete med dem till ännu mer digitala tjänster, säger Hannes Andersson affärsområdeschef på Everysport Media Group

Everysport har under året varit en del av Tillsammans-satsningen genom andelsspelssajten Andelstorget.se, samt samarbeten med en rad trav- och spelprofiler .

Även Bet365 vill synas

Samtidigt meddelar också Bet365 att man väljer Everysport som partner under 2017.

– Everysport har sedan tidigare levererat bra effekt på våra kampanjer för spel på sport. De har nu visat att den trafik som de representerar genererar bra effekt och verkligen fångar en höggradigt sportintresserad målgrupp, säger Jörgen Sparredal på Bet365.

Samarbetet gäller bland annat sajter som Fotbolldirekt, SvenskaFans.com, Hockeysverige, Fotbollskanalen, TV-matchen med flera.

Gå till Start