Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ATG lanserar nytt spel: ”Det tar två minuter och sen kan du vara miljonär”

ATG lanserar ett nytt poolspel. Genom att tippa ordningsföljden på de sju (!) första hästarna i mål – i V75:s femte lopp –  kan du, enligt spelbolaget, bli miljonär på två minuter.

– Det tar två minuter och sen kan du vara miljonär, berättar Per Tellander, affärsutvecklingschef ATG när nyheten offentliggjordes vid en pressträff inför Elitloppet.

Man kallar loppet ”höstens stora spelnyhet”.

– Vi har arbetat hårt och länge med att ta fram en produkt som har extra allt – miljonvinster, utdelning ofta, billig att spela, engagerande, enkel och tillgänglig för lottköparen, men som samtidigt erbjuder en utmaning för skicklighetsspelaren. Nya Top 7 innehåller allt detta och vi ser alla fram emot lanseringen i höst, berättar Per Tellander.

Hakar på trenden med ”snabbare” spel

Top 7 är ett enloppsspel som handlar om att pricka in de sju första hästarna och i vilken ordning de passerar mållinjen.

För vinstutdelning krävs att minst häst ett och två sätts i rätt ordning. Alla sju första hästar i rätt ordning ger chans på miljonvinster.

– Top 7 är en av årets största satsningar och vi kommer att återkomma med ytterligare detaljer närmare lanseringen, säger Per Tellander.

Spelet avgörs i femte omgången av V75 och tar enligt spelbolaget endast två minuter. Vidare är Top 7 ett poolspel med miljonchans oavsett insats. Återbetalningen är 65 procent, dvs. samma nivå som för V75.

Gå till Start