Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Sverigechefen om VM-lottningen: “Om Sverige ska vinna blir det allt annat än lätt”

I lördags kom VM-lottningen och Sverige hamnade i en riktig mardrömsgrupp i kvalet till VM 2018. I gruppen återfinns Frankrike, Nederländerna, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Oddsen talar för att det blir Frankrike som går vinnande ur gruppen.

Det var få svenska fotbollsfans som var glada när Sverige i lördags lottades in gruppen för VM-kvalet 2018 i Ryssland. De hamnade nämligen i samma grupp som de stentuffa motståndarna Nederländerna och Frankrike. Oddsen talar för att det är Frankrike som vinner gruppen och det spelas till 1.9 gånger pengarna. Nederländerna tippas komma tvåa.

Sveriges chanser enligt VM-lottningen

Sveriges chanser att ta hem gruppspelet ser sämre ut, att de vinner ger hela sju gånger pengarna. Tuffast blir det dock för Luxemburg och ett spel på att de vinner ger hela 1001 gånger insatsen.

– Frankrike är ett av Europas bästa fotbollslag och Nederländerna imponerade verkligen under fotbolls-VM även fast de nu haft det tuffare i EM-kvalet. Om Sverige ska vinna blir det allt annat än lätt, säger Claes Bergström, Sverigechef Unibet Sverige.

Sverige inleder sitt VM-kval på hemmaplan med stormatch direkt mot Nederländerna, den 6:e september.

Att vinna gruppen

Frankrike
1.90
Nederländerna
2.40
Sverige
7.00
Bulgarien
51.00
Vitryssland
201.00
Luxemburg
1001.00

Gå till Start