Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Oddsen inför fotbolls-VM: ”Sverige slås ut i kvartsfinal”

Sverige slås ut i kvartsfinal. USA tar hem guldet och Šašić blir VM:s skyttedrottning. Det visar oddsen från spelbolaget Unibet inför Fotbolls-VM som drar igång idag lördag.

Sverige fick en tuff lottning till mästerskapet och ställs mot USA, Nigeria och Australien i gruppspelet. Enligt oddsen tar sig Sverige vidare, som grupptvåa, och ställs därmed mot vinnaren i grupp E, vilket med all sannolikhet blir Brasilien.

– Även om Sverige hamnat i en riktigt tuff grupp tror vi att de kämpar sig vidare, oddsen pekar just nu att Sverige åker ut ur turneringen i kvartsfinalen, säger Jonas Nilsson, pressansvarig för Unibet.

Favorit till att vinna VM är USA som inte missat semifinal i något mästerskap hittills och USA att vinna VM spelas till oddset 3.80.

– Tyskland är den nation som vi ser är amerikanskornas främsta konkurrent. Det är de två som varit i final flest gånger i VM:s historia och det är mycket tänkbart att de återfinns i en sådan även i år.

Till att bli VM:s skyttedrottning är det även en tyska som är favorit. Anfallsesset Célia Šašić spelas till oddset sex gånger pengarna att göra flest mål under turneringen. Närmast att utmana tyskan är en viss Marta, följd av amerikanskan Abby Wambach.

Gå till Start