Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Karlskogabo köper sportbil efter miljonvinst på Lotto

En av den gångna helgens tre miljonvinster på Lotto, var inlämnad på svenskaspel.se via mobilen. Trots det har vinnaren från Karlskoga inte varit lätt för Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, att nå. Först sent på måndagen fick de kontakt och mobilvinnaren, som är i 35-årsåldern, var enormt glad över sin vinst på 2 972 699 kronor.

– Jag är jätteglad, men också lite chockad. Spelar man som jag för 46 kronor per dragning och gjort så i två år, står det lite still när man går in på spelkontot och plötsligt har man vunnit flera miljoner. Jag trodde inte det var sant och känslan blev mer och mer omtumlande ju mer det gick upp för mig att det var sant.

Han fortsatte:

– Åh vad glad jag är nu när du verkligen bekräftar att allt stämmer. För en helt vanlig montör är det här fantastiskt mycket pengar. Jag såg att det var nära Drömvinsten, då jag bara var ett nummer ifrån, både i början och slutet av Jokernumret. Men som sagt, jag är jättenöjd med mina vinstpengar.

Köper sportbil:

– Det är lite svårt att smälta och första tanken på vad man ska göra var alldeles tom. Men nu när jag funderar på det hela kommer jag köpa en sportbil. Kanske rentav en splitter ny, avslutar vinnaren glatt.

Det nyblivna Lottomiljonären i Karlskoga, önskar vara anonym.

Rätt rad på Lotto 1, lördag 23/8 – 2014: 6, 9, 14, 15, 19, 24, 34

Pressmeddelande här.

Gå till Start