Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Barnens födelsedagar gjorde föräldrarna till miljonärer

Två rader med sju rätt på Lotto 2, belönades under lördagen med ett vinstbelopp på strax över miljonen. Den ena miljonraden var inlämnad på ICA Kvantum i Lidköping och insatsen låg på 60 kronor.
Den totala vinsten blev 1 053 619 kronor.
– Vi är lite chockade, men oerhört glada. Det här hoppas man alltid på, men tror inte att det ska hända. Men nu har det hänt och känns jättekul, sa de glada föräldrarna när de gratulerades under söndagen.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick under söndagen tag på ”mamman” i Lidköping som numera kan titulera sig Lottomiljonär, tillsammans med sin man.
– Vi har lämnat in våra Lottorader har i 20 år och just den här raden som gav sju rätt, bygger på våra barns födelsedagar. Det gör allt ännu roligare, berättar hon glatt.

– Det roliga var att min man och jag satt och tittade på TV igår och lyckades precis byta kanal till Lottodragningen i slutet av Lotto2 och när det var dags för Joker. Vi kände igen de sista numren på en av våra Lottorader och tänkte rätta lite senare. Nu när vi har rättat och du ringer känner vi oss så klart jättenöjda!

Men vad vinsten ska användas till, är ännu inte helt klart.
– Först blir det ett bankbesök i veckan. Sedan när vinstpengarma sitter på kontot får vi fundera på vad som ska hända. Kanske blir det en nyare bil, men helt klart är att vi ska fira med barnen som varit med och ”bidragit” till miljonvinsten, ha ha!

Den nyblivna miljonvinnarparet är i pensinsåldern och önskar vara anonyma.

Prm.

Gå till Start