Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Ny Mercedes för Lottovinnare i Falkenberg

I samband med lördagens Lottodragningar föll miljonvinster ut till två vinnare som hade rätt rader på Lotto 1 och Lotto 2. Den ena miljonvinsten gick till Falkenberg där en pensionerad man hade spelat fyra Lottorader med Joker på Ica Kvantum. Vinsten blev hela 2 554 338 kronor.

Svenska Spel sökte vinnaren under lördagskvällen, men fick först kontakt med honom under söndagen. Mannen hade nämligen under kvällen lämnat telefonen hemma då han för kvällen besökt en bekant. Först när han kom hem och märkt att han missat samtal hade han kontrollerat sina Lottorader och då förstått att han vunnit storvinsten.

– Det är alltså sant att jag vunnit miljonvinsten på Lotto, vad härligt! Jag har inte spelat på Lotto på ett bra tag men när jag var och handlade häromdagen så passade jag på att spela några rader. Jag har aldrig tidigare vunnit på Lotto så det var ju verkligen ett lyckodrag, berättar vinnaren.

– Förutom att kunna tillbringa mer tid med familjen som är utspridd i Sverige ger vinsten mig möjligheten att förverkliga en dröm och det är att köpa mig en finare bil. Jag tror det blir en Mercedes, avslutar vinnaren.

Mannen från Falkenberg önskar vara anonym.

Gå till Start