Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

BingoLotto med Ingvar Oldsberg blev en succé!

Ikväll gjorde Ingvar Oldsberg debut som ny programledare för Bingolotto. Programmet som har utökad sändningstid med en halvtimma sändes klockan 18.30 – 20.00 i Sjuan och programmet bjöd på uppträdanden av Caroline af Ugglas, Matilda Lindström och Robert Wells. Ingvar gjorde ett strålande program som skänkte glädje till många vinnare.

– Inför Ingvars premiärprogram har det varit stor efterfrågan på lotter både från förening och butik vilket är jättekul och vi har fått rapporter från flera butiker och föreningar som under söndagen sålt slut på sina lotter. Detta är vår bästa premiär sedan 2007, säger Henrik Lindroth, marknadschef för Folkspel.

– Så roligt att sälja lotter som det varit den här veckan har det inte varit på 10 år! säger Gösta ”Gösen”, Örebro SK Ungdom

– Fantastiskt! vi är väldigt nöjda. Vi har sålt mycket mer än vanligt! säger Lennart Hansson, Lerkils IF

Bingolotto skapar tillväxt för Svenskt föreningsliv.

Folkspel är föreningslivet egna spelbolag och har genererat otroliga 15,6 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 23 år som vi har verkat. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft. Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 70 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet eftersom vi inte har några privata vinstintressen.

Pressmeddelande här.

Gå till Start