Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Succé för Bingolottos Uppesittarkväll 2014

Bingolottos Uppesittarkväll är en tradition som växer sig starkare för varje år och i snudd på vartannat hushåll i Sverige har det i kväll spelats på bingolotter. Med en försäljning på mer än 2 miljoner sålda lotter har det alltså i kväll genererats ofattbara 30 miljoner till svenskt föreningsliv. Bingolotto skapar växtkraft för Svenskt föreningsliv.

Folkspel är föreningslivet egna spelbolag. De har genererat otroliga 16 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 23 år som vi har verkat.

Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft. Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 70 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet eftersom vi inte har några privata vinstintressen.

[irp]

Sålt fler av Bingolottos lotter än någonsin

– I år har vi i Björklövens IF sålt fler Uppesittarlotter än någonsin! Så bra att vi bestämde oss för att sälja, säger Mikael Holmberg, Björklövens IF

Även i Örebro är man nöjda:

– Vi sålde med hjälp av alla lag dubbelt så många Uppesittarlotter i år som 2013, detta är lyriskt, berättar Ted Larsson, Örebro SK Ungdom.

– Det har varit en makalöst bra försäljning, vi har aldrig någonsin sålt så många Bingolotter som i år, säger Rolf Eijvegård, IFK Östersund.

Gå till Start