Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ATG: ”Om V76 blir ett lyft i Norge är vi inte dummare att vi kikar på det”

I höst lanserar den norska motsvarigheten till ATG ett nytt spel, V76. Tidigare stjärnkusken Stig H Johansson tycker att det vore en bra idé för ATG att införa spelformen i Sverige, och hans förslag är att ersätta V86.

– Kanske kan V76 vara ett alternativ för våra onsdagar inom en snar framtid? Jag personligen tror att det skulle vara bra mycket bättre än det här V86 som de håller på med nu. Vad man än provar tror jag faktiskt att det blir bättre, säger han till Aftonbladet.

ATG:s Kent Öhlander kommenterar (till Aftonbladet).

–  Vi har diskuterat V76 innan vi lanserade V86. Men om V76 blir ett lyft i Norge är vi inte dummare att vi kikar på det. Jag tycker det är väldigt spännande att Norge testar det här. De har problem med onsdagarna och måste göra något.

Kent klargör också att det i dagsläget inte är aktuellt att ersätta V86 med V76, men att man ska hålla ett öga på hur spelformen går i Norge.

Mer här hos Aftonbladet.

Gå till Start