Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Betalar ut vinnarspel på Liverpool – innan ligan är avgjord

Liverpool vinner Premier League. Det slår spelbolaget NordicBet fast och betalar ut vinster till samtliga spelare som lagt ett spel på Liverpool som ligavinnare, detta trots att tre omgångar återstår av ligaspelet. 

Erik Wännström, Community Manager på NordicBet menar att avståndet ned till Chelsea och Man City nu är för stort för att konkurrenterna på allvar ska kunna utmana Liverpool om titeln.

–  Liverpool eller snarare Sunderland avgjorde ligan under påskhelgen när man lyckades skrällvinna mot Chelsea borta på Stamford Bridge. Det finns inte en chans att Man City eller Chelsea hämtar igen försprånget nu, kommenterar Erik Wännström på NordicBet.

På NordicBet är man så pass säkra på sin sak att man betalar ut vinster på samtliga spel som lagts på Liverpool som ligavinnare, något som kan komma att bli en dyr historia om Man City eller Chelsea istället kniper titeln.

–  Visst är det så. Samtidigt så förtjänar Liverpoolfansen att hyllas redan nu. De har väntat på ett ligaguld i 24 år och skulle de nu falla på målsnöret så har våra spelare åtminstone fått en vinstpeng att glädjas åt, avslutar Erik Wännström, Community Manager på NordicBet. 

För samtliga NordicBet-spelare som lagt ett vinnarspel på Liverpool så väntar nu en glad överraskning nästa gång de loggar in på sitt spelkonto.

Vill du ha tips och erbjudanden? Prenumerera på vårt nyhetsbrev i menyn till höger.

bebaidomitcdtnpyswwy

Gå till Start