Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Tvåvägsspel erbjuds på Oddset

Som ett led i att stärka sportspelserbjudandet med ett större utbud och fler spelformer erbjuder Svenska Spel  tvåvägsspel på Oddset. Ett attraktivt tvåvägsspel möjliggörs av den höjda återbetalningen som trädde i kraft 18 oktober och innebär högre odds, vilket är avgörande för speltyper med få utfall.

– Vi utökar nu spelutbudet med tvåvägsspel och vi gör det fullt ut. Därmed erbjuder vi spelet på Över/Under och HCP på alla matcher. Beroende på sport, liga och tradition behåller vi även trevägsspelet för HCP, berättar Staffan Rehnström, Chef Operativ Sportstrading

Utbudet kommer att märkas redan med de matcher som spelas i SHL den 14 november. Men det är först från och med 15 november som ändringen märks på samtliga spel. Samtidigt ökar antalet matcher med speltyperna Halvtid/Fulltid, 1X2 halvtid och Resultat som är en speltyp Svenska Spel i många sporter är ensamma om att erbjuda.  

Om den höjda återbetalningen

En högre återbetalning innebär att Svenska Spel höjer oddsen på de fasta oddsspelen Lången, Mixen, Mixen XL och Live. Förändringen i tillståndet innebär att konkurrenskraftigt odds erbjuds på alla spel, ibland upp till 90 procent och över. Det innebär att olika oddsskalor tillämpas under förutsättning att den totala återbetalningen på alla spel sammantaget och över tid inte överstiger 85 procent. Den höjda återbetalningen trädde i kraft 18 oktober 2013.

Om Svenska Spels sportspel

Tillsammans med Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Topptipset utgör Oddset, som idag är marknadsledare på sportspelsmarknaden, Svenska Spels Sportspelserbjudande. Oddset lanserades 1986 och är ett samlingsnamn för speltyperna Lången, Bomben, Mixen, Matchen och Powerplay.

Pressinfo Svenska Spel.

Gå till Start