Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Oddsen: Han är favorit till att bli årets julvärd

Om ett par veckor väntas SVT presentera vem som blir årets julvärd 2013. Favorit att bli 2013 års värd är enligt spelbolaget Unibet Måns Zelmerlöw, något som betalar 400 kronor tillbaka på en spelad hundralapp. Skulle däremot Björn Ranelid eller Plura bli årets julvärd ger samma insats 10 000 respektive 20 000 kronor tillbaka.

Bland Unibets oddsfavoriter återfinns även Gina Dirawi som stod för en bejublad insats som en av två programledare för Melodifestivalen året som gick. Tilldelas hon det hedersfulla uppdraget betalar hundra satsade kronor 550 tillbaka. Andra tänkbara kandidater är Mark Levengood och Mikael Leijnegard som står i oddset 7,50 gånger pengarna.

– Om SVT går efter varannan herrarnas och varannan damernas principen blir det en man i år och då ligger Allsång på Skansen-Måns bäst till. Han har flera gånger visat sin folklighet och att han går hem i stugorna, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Gå till Start