Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Marie Serneholt och Christer Sjögren leder BingoLottos Nyårskväll

Han är BingoLottos mest efterfrågade artist, men på Nyårsafton får vi se Christer Sjögren i en lite annorlunda roll. Då leder han BingoLottos Nyårskväll i TV4 tillsammans med Marie Serneholt.

– Jag ser verkligen fram emot att få fira nyårsafton tillsammans med svenska folket, säger en av Sveriges mest folkkära artister.

Det kommer spelas på miljonhjulet hela kvällen och finnas en miljonchans direkt på lotten, så det finns hela åtta chanser att bli miljonär. Under kvällens bjuds det på framträdanden från några av Sveriges bästa artister, det blir massor av överraskningar och givetvis kommer vi även få höra Christer framföra några sånger.

– Jag har en enorm respekt för honom! Dessutom är han otroligt trevlig och rolig att hänga med, så jag är jätteglad att få dela den här kvällen med just honom. Vi har jättekul när vi umgås och det hoppas jag går genom rutan också! säger Marie

BingoLottos Nyårskväll sänds i TV4 31/12 kl 20-22.

Gå till Start