Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Enlabs om huvudsponsoravtalet med Litauens fotbollsförbund: ”Ett av de mest åtråvärda i landet”

Enlabs har ingått ett huvudsponsoravtal med Litauens fotbollsförbund (LFF). Avtalet inkluderar bland annat att Enlabs varumärke Optibet blir huvudsponsor till Litauens dam- och herrlandslag.

Avtalet med LFF, som ingicks förra veckan (4 september), ses enligt bolaget som strategiskt viktigt, i och med den pågående lanseringen av Optibet i Litauen. Sponsorskapet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning.

– Det känns mycket bra att vi utökar Optibets exponering i Litauen och visar att vi är seriösa i vår målsättning att bli marknadsledande. Fotboll är tillsammans med basket de två största sporterna i Litauen vilket gör detta avtal till ett av de mest åtråvärda i landet, berättar Robert Andersson, vd och koncernchef på Enlabs.

– Timingen på avtalet kunde knappast vara bättre då vi är i full gång med att marknadsföra vår nyligen lanserade bettingprodukt samtidigt som herrlandslaget snart samlas för EM-kval.

[irp]

Enlabs sponsrar flera idrotter i Baltikum

Samarbetet innebär enligt Enlabs stor exponering för varumärket Optibet och bidrar samtidigt till fotbollsutvecklingen i Litauen.

– Vår strategi om att vara nära associerade med idrottsrörelsen utvidgas nu till Litauen och vi kan stolt säga att vi besitter några av de absolut största sponsoravtalen i Baltikum, därmed har vi stor och kvalitativ varumärkesexponering i regionen, avslutar Robert Andersson.

Enlabs har bland annat följande sponsoravtal:

  • Huvudsponsor till Lettlands ishockeyförbund
  • Namnsponsor till Lettlands högstaliga i ishockey, Optibet Hockey League
  • Namnsponsor till Lettlands högstaliga i fotboll, Optibet Virsliga
  • Huvudsponsor till Estlands volleybollförbund
  • Huvudsponsor till Tallinn maraton

Läs också: Enlabs meddelade nyligen att man tar steget in i Vitryssland

Gå till Start