Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Niclas Andersson blir tv-chef på TR Media

TR Media värvar tungt. Niclas Andersson kliver in i rollen som ny TV-chef på spelmediehuset.

Niclas Andersson kommer senast från den webbaserade sportkanalen Sportlib, men har innan dess ett långt förflutet på mer ”traditionella” plattformar. Han har bland annat varit reporter och krönikör på Expressen (90-talet), vd på ATG-ägda Kanal 75 (2000-2014), samt vd på CMores underleverantör House of Sports (2015-16).

– TR Media är en av media-Sveriges mest spännande arbetsplatser just nu. Resan från gammal analog pappersprodukt, till mångfaldigt modernt och digitalt mediahus, går i en rasande hastighet. Jag är väldigt glad över att få arbeta i en sådan miljö, säger Niclas Andersson till Travronden.

[irp]

Vänder sig inte enbart mot privatkonsumenter

TR Medias vd, Daniel Livensjö, bekräftar värvningen.

– TR Media vänder sig inte längre enbart mot privatkonsumenter, utan har också för avsikt att fungera som tjänsteleverantör åt andra medier. Vi har en egen tv-studio, fantastisk duktiga medarbetare som lever och andas spel och med Niclas på plats kan vi bland annat erbjuda spelbolagen relevant innehåll.

– Vi fortsätter helt enkelt att vitalisera företaget, med högsta kvalitet, avslutar Daniel Livensjö.

I TR Medias portfolio finns bland annat varumärken som Travronden, Spelvärde, Överodds och Travfakta.

Gå till Start