Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Raketech lanserar TVsportguide.de

Raketech lanserar TVsportguide.de i Tyskland, som därmed blir det femte landet där bolaget erbjuder sin guide för sport på tv.

Raketech har som strategi att ta redan etablerade tillgångar till nya vertikaler och geografiska regioner. Tidigare prisades man på EGR Nordics Awards.

TVsportguide.de erbjuder guide till de mest populära tv-sända sporterna. Inkluderas gör skräddarsydda sektioner för större turneringar och extrafunktioner såsom laguppställningar, statistik, resultat och ligatabeller.

– Vi är glada över att kunna lansera TVsportguide.de i samband med fotbolls-VM, säger Michael Holmberg, vd för Raketech.

[irp]

TVsportguide.de blir en del av nätverket

Michael Holmberg fortsätter:

– Lanseringen av en Raketech-produkt i Tyskland ökar räckvidden för vår innehållsrika sportmedieaffär i Europa och skapar nya intäktsmöjligheter för spelbolag, tv-kanaler och konsumenttjänster som vill rikta sig till en publik av engagerade sportfans. Vi kommer att fortsätta utforska hur våra produkter kan anpassas och implementeras i en global marknad.

Plattformen blir en del av Raketechs växande familj av sporttablåer online, som i dagsläget inkluderar TVmatchen.nu (Sverige), TVsportguide.com (Storbritannien), TVsporten.dk (Danmark) och TVkampen.com (Norge).

Samtliga guider finns tillgängliga i både desktopversion och som mobilapp.

Gå till Start