Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Sarah Sjöström blir ambassadör för Betsson

Svenska simstjärnan Sarah Sjöström har ingått ett sponsorskap med Betsson och kommer att vara ett av spelbolagets ansikten utåt. Sponsorskapet är enligt bolaget ett led i Betssons utökade engagemang inom svensk idrott.

OS-guldmedaljören Sarah Sjöström, som även vunnit både Jerringpris och Bragdguld, blir ambassadör för Betsson.

– Sarah Sjöström är en drömpartner för oss och en fantastisk person vi velat arbeta med länge. Hon är hjärtat i svensk idrott och en förebild som personifierar en vinnare, säger Jesper Svensson, kommersiell chef Betsson Group.

Han fortsätter:

– Vi brinner för sport och har gjort det sedan starten för snart 55 år sedan. Därför är det här samarbetet ett naturligt steg i vårt ökade engagemang i den svenska idrottsrörelsen.

[irp]

Långsiktigt samarbete

Enligt Betsson kommer ambassadörskapet att bli ett brett samarbete med många möjligheter i form av aktivering och exponering.

– Det känns väldigt roligt att börja arbeta med Betsson eftersom de, precis som jag, har stor passion för sport och tävlingar, säger Sarah Sjöström.

Hon fortsätter:

– I Betsson har jag fått en seriös och långsiktig partner som gör det möjligt för mig att fokusera på min karriär och framför allt OS 2020.

[irp]

”Jag vill vinna”

I Betssons blogg berättar simstjärnan mer om sig själv, och vad för odds hon borde ha under sommarens VM.

– Mina äldre syskon och jag tävlade hela tiden när vi var små och det kunde handla om allt möjligt från att vem som skulle sitta fram i bilen till vilken film vi skulle se och det var oftast jag som vann. Det blir så när man har mycket extra energi, säger hon och fortsätter:

– Det spelar ingen roll vad det är jag spelar, jag vill vinna. När det blir tid över under mästerskap spelar jag gärna yatzy. Jag är en riktig turgumma och blir sur om jag förlorar.

Sarah Sjöström tycker själv att hon borde ha låga odds till VM.

– Nu är det VM i Budapest i juli som gäller. Om jag skulle sätta odds på mig själv skulle de vara väldigt låga. Men det är svårt att tippa vinnare särskilt på så kort distans där marginalerna är så små.

[irp]

https://www.instagram.com/p/BRYGojBA8mZ/

Gå till Start