Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Ny podcast vänder och vrider på spelbranschen

Det pågående licensarbetet har skapat intresse från alla håll och kanter för djupare diskussioner. Nu lanseras podcasten Speleffekten som i sex avsnitt vänder och vrider på några av spelbranschens hetaste frågor.

I sex avsnitt pratar podcasten #Speleffekten om olika aspekter av framtiden för spelbranschen.

– Målet med #Speleffekten är att vända och vrida på det mesta i branschen, kort sagt föra bra samtal. Detta oavsett svenska tillstånd eller inte i dag. Alla tjänar på ett modernt och rättvist regelverk framöver, säger Jenny Nilzon, chef för Politics and License på Novamedia Sverige AB som finansierat produktionen.

Gäster i varje avsnitt

Utredaren och Lotteriinspektionens generaldirektör Håkan Hallstedt inleder serien i ett samtal om utredningen och därefter diskuteras bland annat marknaden, ekonomi, spelberoende, kunder och samhället.

Programledare för #Speleffekten är journalisten Ulrika Fjällborg och avsnitten produceras av produktionsbolaget Filt.

Sidekick i podden är Magnus Berglund från The Gambler Magazine.

Diskutera innehållet i sociala medier genom att använda hashtag #Speleffekten.

Läs mer om alla avsnitt här: #Speleffekten – en podcast om och för spelbranschen
Lyssna på podcasten i iTunes här: Speleffekten i iTunes
Gå till Start