Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Hanna Ljungberg och Betsson i samarbete

Hanna Ljungberg är nästa idrottsprofil att värvas till Betssons satsning ”Äkta Hjältar”. Hanna kommer, liksom George Scott och Sanna Kallur redan gjort, i tre webb-TV-avsnitt besöka och belöna personer för sitt engagemang för svensk fotboll.

Hanna Ljungberg är en av Sveriges mest folkkära fotbollsspelare och har bland annat belönats med Diamantbollen och utsetts till världens tredje bästa fotbollsspelare.

– Hanna Ljungberg har en fantastisk karriär bakom sig och är en av Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna, säger Robin Olenius PR-chef på Betsson. Vi är därför otroligt stolta över att kunna presentera henne som den tredje ambassadören för Äkta hjältar.

Han fortsätter:

– Tillsammans kommer vi att uppmärksamma och hylla tre personer som också gjort stor skillnad för svensk fotboll, men i det dolda.

“Viktigare än någonsin”

I egenskap av ambassadör kommer Hanna att besöka hjältar från Biskopsgården, Glumslöv och Harlösa. Alla besök kommer som en överraskning för personerna och skildras i webb-TV-serien ”Äkta hjältar”.

– Det är viktigare nu än någonsin att unga har vuxna förebilder runt omkring sig, menar Hanna Ljungberg. I föreningslivet finns många sådana eldsjälar som delar med sig av sin tid och sina erfarenheter för att unga ska kunna utvecklas åt rätt håll.

Hon fortsätter:

– Jag är väldigt glad för att Betsson givit mig möjligheten att träffa och hylla dessa personer som alla har gjort otroliga insatser för svensk fotboll.

Tre äkta hjältar som hyllas av Hanna Ljungberg

Bodil: I avsnittet får vi följa Bodil från Harlösa som engagerat sig ideellt i fotbollsklubben Harlösa IF där hon är lagledaren som ger allt för föreningen.

Peter: Hanna hyllar rullstolsbundna Peter från Glumslöv som är tränare och lagledare för ett flicklag i fotbollsklubben Glumslövs FF.

Hector: Här hyllas Hector från Biskopsgården som startat fotbollsklubben Solväders FC där han tränar ungdomar för att hålla dem borta från kriminalitet och ge dem möjligheten att komma in i samhället.

Gå till Start