Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

NordicBet i nytt stort sponsorskap

nordicbet skidor

Betssons undervarumärke NordicBet blir ny officiell partner till långloppsserien Visma Ski Classics. Sportspelsbolaget, som sedan tidigare är titelsponsor till Årefjällsloppet, förstärker därmed sitt engagemang inom vintersporten. Avtalet sträcker sig över 2 år och innebär att NordiBet blir sponsor till hela touren, som består av 10 lopp runt om i Europa.

I serien ingår klassiska längdskidlopp som Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Årefjällsloppet och Marcialonga.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera NordicBet som en ny partner till Visma Ski Classics. Speciellt med tanke på deras långsiktiga engagemang för vintersporten, säger Daniel Nilsson, vd på Ski Classics AB, som arrangerar touren.

Han fortsätter:

– NordicBet är sedan tidigare titelsponsor till Årefjällsloppet och vi är mycket glada över att de nu kommer vara med oss på hela resan runt om Europa.

Touren växer 

Intresset för Visma Ski Classics och långloppen har ökat kraftigt de senaste åren, mycket tack vare det attraktiva TV-formatet och att flera av världens absolut främsta skidåkare deltar.

– Nordisk sport på alla nivåer ligger oss varmt om hjärtat och vi har under 2015 inlett en större satsning på vintersport, berättar Magnus Linder, global marknadschef på NordicBet. Vi ser fram emot att få vara med och utveckla Visma Ski Classics och göra upplevelsen både roligare och bättre för alla som följer tävlingen.

Tävlingarna visas live på TV4, TV12 och TV4 Sport i Sverige samt TV2 i Norge.

Gå till Start