Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Spelbolag blir titelsponsor till Årefjällsloppet

Nu i helgen, den 27-28 mars, hålls tredje upplagan av Årefjällsloppet. Loppet har på kort tid etablerats som ett internationellt storlopp och ingår i långloppstouren Swix Ski Classics, där även tävlingar som Vasaloppet och Marcialonga ingår. NordicBet blir ny titelsponsor och Årefjällsloppet officiella namn blir i och med det nya samarbetet “NordicBet Årefjällsloppet”.

“Vi är väldigt stolta över att kunna presentera NordicBet som en ny internationell titelpartner till Årefjällsloppet. Långloppen är ju väldigt spännande sportsligt sett med stora förändringar under loppen beroende på form och valla. Därför är det ju en rejäl utmaning att tippa slutsegrare, men även vem som är först till de olika sprinterna och hur det går för Pro Teamen”, säger Jenny Grip tävlingschef Årefjällsloppet.

NordicBet kommer att erbjuda alla skidentusiaster en rad spännande spelprodukter kring lördagens 75 km lopp, både före och under loppet i vår nya livebet. Dessutom kommer nya och befintliga kunder erbjudas en chans att spela helt riskfritt på sina favoritåkare, vilket betyder att man får pengarna tillbaka om någon annan åkare vinner.

“Vi ser ett ökat intresse för skidsport bland våra spelare och vi har under 2015 inlett en större nordisk satsning med Årefjällsloppet som kronan på verket. Nordisk sport ligger oss varmt om hjärtat och vi ser fram emot att få vara med och utveckla Årefjällsloppet och göra upplevelsen både roligare och bättre för alla som följer tävlingen”, säger Magnus Linder, Global brand manager för NordicBet.

Vill du vara säker på att inte missa några nyheter? Prenumerera på The Gambler Magazines gratis nyhetsbrev här.

Prm.

Gå till Start