Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Magnus Silfverberg lämnar Betsson

Magnus Silfverberg har utsetts till koncernchef för Bisnode. Han har femton års erfarenhet av ledande befattningar i innovativa företag, den senaste rollen som koncernchef för Betsson Group.

Magnus Silfverberg började sin karriär hos Accenture där han arbetade som strategikonsult i två år innan han gick över till ASP-företaget Frontville som medgrundare och arbetade som koncernchef i fyra år.

Därefter tillbringade han fem år som bland annat försäljningsdirektör och chef för outsourcingtjänster på HP i Sverige, innan han kom till spelindustrin i slutet av 2009, som vd för Betsson Malta Ltd.

I juli 2011 tillträdde han som koncernchef och vd för Betsson Group.

Gedigen erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning

– Jag ser verkligen fram mot att börja på Bisnode, kommenterar Magnus Silfverberg.

Han fortsätter:

– Jag anser att Bisnode har en unik position i sin bransch, genom att tillhandahålla sina kunder insikter från data att agera på. Det är ett viktigt behov för nästan alla företag idag. Det ska bli spännande att lära känna företaget, dess medarbetare och kunder, och det ska bli roligt att börja bidra till Bisnodes framgångar.

Jon Risfelt, styrelseordförande i Bisnode, ser fram mot att arbeta med Magnus Silfverberg:

– Det är med stor glädje jag välkomnar Magnus till vårt företag. När Magnus börjar i Bisnode Group, för han med sig en gedigen erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning som kommer att stärka företaget ytterligare i framtiden.

Gå till Start