Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Åk taxi med Jon Olsson och Gumball

Tidigare i april presenterade Jon Olsson sitt senaste monsteråk – en specialbyggd Audi RS6 med 900 hästkrafter. Nu ges möjlighet att provåka Gumball-bilen. Fredagen den 15 maj blir Jon Olsson Uber-chaufför i Stockholm för en dag och alla kan boka Jon och hans Audi.

Den exklusiva provåkningen blir möjlig tack vare ett samarbete mellan spelbolaget Betsafe och Uber.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ett unikt tillfälle för alla som vill åka i Sveriges just nu mest omtalade bil. Det blir en försmak inför premiären av Gumball 3000, säger Alex Zachrisson, Marknadskoordinator på Betsafe.

Provturen med Jon bokas via Ubers app. Kampanjen öppnas upp på fredag och varje tur pågår i ca 20 minuter. Resan är gratis för alla och Betsafe skänker istället pengarna, (som resorna skulle ha kostat) till Gumballs välgörenhetsorganisation, The Gumball 3000 Foundation.

– Tycker det är superkul att Uber och Betsafe har gått ihop och fått till det här, dels får många människor känna på bilen, och det känns kanon att pengarna går till välgörande ändamål, säger Jon Olsson.

Jon Olsson har byggt monsterbilen för att delta i Gumball 3000 med Team Betsafe. Årets Gumball 3000 startar i Stockholm den 23-24 maj vid Gustav Adolfs Torg och Norrbron i Stockholm.

Så här gör du för att boka bilen:

Bilen bokas i Uber-appen under namnet ”Jon Olsson RS6”. Provåkningen är gratis och varar i ca 20 minuter, men måste bokas innanför tullarna i Stockholm.

För att boka bilen använder du koden “Betsafe2”. Befintliga användare skriver in koden under ”erbjudanden” i appen.

 

Gå till Start