Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Video: Nya filmen visar när Jon Olsson och hans Audi RS6 DTM utmanar snön i Åre

Skidlegendaren Jon Olsson är inte rädd för att testa vad hans nya världsberömda Audi RS6 DTM går för. Jon begav sig till Åre för att utmana sin bil i extrema snöförhållanden. Här är filmen som visar upp den galna färden.

Jon Olsson kommer att köra sin specialbyggda Audi RS6 med 950 hästkrafter för Team Betsafe i rallyt Gumball 3000.

– Den här bilen byggdes inte för att visas upp på stora bilmässor, den byggdes för att ta mig var jag än vill åka, oavsett väderförhållande. Men jag måste medge att snön var lite djupare än vad jag först trodde, nu vet vi åtminstone att jag äger världens snabbaste snöplog, säger Jon Olsson.

Gumball 3000 startar den 23-24 maj i Stockholm. Rallyt fortsätter via Oslo, Köpenhamn, och Amsterdam, för att sedan flygas vidare till Reno. Därifrån åker förarna vidare till San Francisco och Los Angeles, för att avslutas i Las Vegas.

Gå till Start