Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

24 procents chans för Zlatans CL-dröm

Zlatans PSG åkte på en riktig nitlott i dagens dragning av kvartsfinalerna i Champions League. PSG ställs återigen mot Barcelona och sannolikheten för att Zlatans CL-dröm ska leva vidare är nu bara 24 procent enligt spelbolaget Unibet.

Zlatan är avstängd i hemmamatchen efter utvisningen mot Chelsea, men han kommer att få spela i returmötet mot Barca på Camp Nou.

– PSG har fått ett rejält hinder att ta sig över och oddsen pekar på att det blir en övermäktig uppgift. Just nu står Barcelona i oddset 1,25 gånger pengarna att gå vidare till semifinal, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Bayern München är kvartsfinalomgångens riktiga lågoddsare efter drömlottningen mot Porto. Bayern är dessutom favoriter till att vinna hela Champions League till oddset 2,85. Barcelona är andrahandsfavorit och spelas just nu till 3,70 gånger pengarna som slutvinnare, medan PSG är en riktig högoddsare med ett odds på 18 gånger pengarna. Sannolikheten för att Zlatan ska få lyfta Champions League-bucklan är just nu bara 5 procent.

– Vi har haft Bayern München som en av favoriterna till CL-titeln hela säsongen. Och det de har visat upp i gruppspel och åttondelar har inte fått oss att ändra den uppfattningen. Snarare tvärtom. Sett till lottningen är det än mer som talar för Bayern som är stora favoriter att gå vidare från dubbelmötet med Porto. Ser man till prestationerna i åttondelsfinalerna är det Barcelona som har imponerat mest och det lag som vi ser som den självklara utmanaren till Bayern om titeln, säger Jonas Nilsson

Unibets odds på Champions League

Vinnare (sannolikhet inom parentes)
Bayern München 2.85 (32%)
Barcelona 3.70 (25%)
Real Madrid 4.80 (19%)
Juventus 10.00 (11%)
Paris SG 18.00 (5%)
Atlético Madrid 18.00 (5%)
Porto 61.00 (2%)
Monaco 61.00 (2%)

Att gå vidare till semifinal (sannolikhet inom parentes)
Paris SG – Barcelona 4.00 – 1.25 (24%-76%)
Atlético Madrid – Real Madrid 2.90 – 1.40 (33%-67%)
Porto – Bayern München 6.00 – 1.12 (16%-84%)
Juventus – Monaco 1.30 – 3.50 (73%-27%)

Prm här.

Gå till Start