Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Göteborgarna bakom Forza Football lanserar app tillsammans med Betsson

FootballAddicts är Göteborgsföretaget bakom succéapparna Forza Football och Forza 90′, som med sina 5 miljoner nedladdningar är den näst största och snabbast växande fotbollsplattformen i Europa. Nu tar grundarna i företaget nästa steg och startar ett nytt appbolag tillsammans med Betsson och lanserar världens första app för eventdriven realtime betting, Rush:Football.

Rush:Football är den första fotbolls- och spelappen att fullständigt integrera en livescore-tjänst med möjligheten att lägga spel vilket gör att användarna för första gången både kan följa matcher och lägga spel baserat på matchens händelser, inte bara i en och samma app utan även i en och samma vy.

”Vi vill utveckla de absolut bästa produkterna för användning inom mobil sportsbetting och med Betsson i ryggen har Rush:Football alla förutsättningar att bli ännu en succé,” säger Martin Lindau, VD för Rush Sports.

Det svenska företaget FootballAddicts har rönt stora framgångar med sina två fotbollsappar Forza Football och Forza 90′. Över 1 miljon använder appen dagligen som ger förutom full koll på lag och resultat, även fansen en samlad röst. Användarna tycker till och betygsätter alltifrån lag, spelare och tränare under matchens gång.

titpzq3ghlwi0jnhq179

Med lanseringen av Rush:Football går man ytterligare ett steg genom att även göra det möjligt för fotbollsintresserade att följa sina favoritlag minut för minut och lägga spel kopplade till matchpåverkande händelser.

”Om en målvakt gör en snygg räddning får användaren ett spelerbjudande på att målvakten kommer hålla nollan, eller om en spelare skjuter i stolpen visas oddset för att laget ska göra mål. Med hundratals olika spel per match så är det en djungel för spelarna, Rush:Football vill leverera rätt spel till användarna vid rätt tillfälle, berättar Martin Lindau.

Rush:Football bevakar mer än 560 ligor över hela världen. Användaren väljer själv vad man vill följa och vilka händelser och spelförslag man vill få notiser på direkt när det händer.

Rush:Football är utvecklat i nära samarbete med Betsson och finns nu tillgänglig på Ituneshttps://itunes.apple.com/se/app/rush-football/id925263484

Kort fakta om Rush:Football

 

  • 560 ligor och cuper
  • Detaljerade notiser för lag och matcher
  • Laguppställning
  • Spelarstatistik och biografi
  • Röstresultat på vinnare från Forza Football
  • Tidigare möten
  • Lag trend/form
  • Spelschema
  • Tabell
  • Prematch och Live Betting

 

 

Gå till Start