Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Rekordoddset slog in – trebarnspappan förvandlade hundralappen till 100 000

Tobias Eriksson från Skövde förvandlade hundralappen till 97 598 kronor genom livespel på nio fotbollsmatcher. Oddset på 975 gånger pengarna är liverekord på Betsson och vinstbeloppet är ett av de allra högsta för livespel i spelhistorien. För pengarna ska trebarnspappan ta familjen till Mallorca.

Det var i veckan som Tobias via sin mobil ”spelade lite på måfå” som han själv utryckte det. 100 kronor satsades på en kombination av nio matcher, med en salig blandning av ligor och divisioner, till rekordoddset 975 gånger pengarna.

– Jag letar ofta efter annorlunda matcher där det kan skrälla, och i detta fall försökte jag tänka ologiskt. Jag spelar sällan för mycket pengar, någon femtiolapp i veckan och helst bara för vinstpengar, säger storvinnaren Tobias, som bara varit kund hos Betsson i en månad.

Tobias Eriksson är 41 år gammal och bor tillsammans med fru och sina tre döttrar i Skövde. Rekordoddset på livebetting via mobilen är dock inte första gången det går Tobias väg. Bara för någon vecka sedan lyckades trebarnspappan få 200 kronor att bli över 20 000 – även då på ”lite annorlunda” spel.

– Att vinna ett livespel på en kombination av nio matcher med oddset 975 är enastående. Vi applåderar prestationen och gratulerar Tobias till vinsten på det högsta livespelsoddset i Betssons historia, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Gå till Start