Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Video: Se ComeOn!:s reklamfilm med Liverpool-stjärnorna

ComeOn! går in som sponsor i Liverpool FC från och med denna säsong och i samband med det släpps en reklamfilm där de engelska stjärnorna gästar ett par svenskars vardagsrum.
– Jag är riktigt nöjd med resultatet och är övertygad att den kommer gå hem hos fotbollsfantasterna, säger spelbolagets sverigechef Jonas Daag.

ComeOn! kliver nu in som exklusiv partner till Liverpool i Sverige, Norge och Finland och får därmed rättigheter att använda ett av Englands allra mest klassiska lag i sin marknadsföring.
– Det känns riktigt häftigt och spännande, inte minst med tanke på Liverpools succésäsong i fjol. ComeOn! är ett av de snabbast växande spelbolagen och vi hoppas i och med samarbetet med Liverpool på att plocka ännu fler andelar på den svenska marknaden, säger Jonas Daag.

Samarbetet kommer även innebära mängder av tävlingar via mailutskick, Facebook samt på www.comeon.com. Redan nu kan man till exempel vinna en Premier League-weekend till heta Merseysidederbyt på ComeOn Sveriges facebooksida.

Liverpool FC har sedan 2012 arbetat med att utveckla sitt globala partnerskap med spelbolag för att kunna förbättra det regionala utbudet för fans.
– Vi är väldigt glada att få välkomna ComeOn! till vad vi anser vara världens bästa fotbollsfamilj, säger Billy Hogan, Chief Commercial Officer vid Liverpool FC.

Reklamfilmen kommer sändas från och med den 1 september och visas i TV6 samt Viasat-kanalerna. Filmen är producerad av Ligistfilm.

Gå till Start