Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Bet365 om ICA:s reklamkopia

ICA:s reklamfilm som driver med Bet365-reklamens Jens Hultén har fått stor uppmärksamhet. Nu kommenterar Jörgen Sparredahl på Bet365 reklamfilmen till Dagens Media.

Vi tycker Icas film är väldigt rolig även om Ica-Stig kunde varit lite mer macho. Det här är varken första eller sista gången det görs spoofs på våra reklamfilmer runt om i världen och det är bara kul.

Jörgen fortsätter:

I en konkurrensutsatt bransch ville vi sticka ut hakan lite extra och sätta budskapet “Världens största bettingsajt”. Vi hade inga illusioner om att alla skulle älska det, särskilt inte människor som tar sig själva på för stort allvar.

Bet365 berättar också att man planerar fler reklamfilmer med Jens Hultén.


Hela intervjun finns här hos Dagens Media.

 

Gå till Start