Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Glenn Strömberg utmanar Günther Mårder

10 000 kronor och en fight i 10 ronder. I ena ringhörnan fotbollslegendaren Glenn Strömberg i den andra aktieexperten Günther Mårder, sparekonom på Nordnet. Idag, den 31:e mars börjar utmaningen där Glenn Strömberg ska få sina pengar att växa genom att betta på fotboll hos NordicBet, medan Günther går all-in på börsen.

–  Det kommer att bli en spännande match och jag ska göra mitt yttersta för att visa att fotboll både är roligare och kan ge bättre avkastning än aktier, säger Glenn Strömberg.

Glenn Strömberg är en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och är idag en erfaren fotbollsexpert. Han bevakar den internationella toppfotbollen och spelar främst på matcher i Champions League, Premier League, Bundesliga, La Liga, franska ligan och serie A.

gnuoo6wi5nckozbaolkl

Glenn Strömberg utmanade börsen redan i höstas, då han gick en match mot Stockholmsbörsens index. Den matchen slutade med att börsen tog hem vinsten. Men precis som i fotbollen kommer det ständigt nya matcher. Den här gången blir det dessutom en utmanare av kött och blod – Günther Mårder. Günther Mårder är en av Sveriges mest välkända aktie- och sparprofiler. Han är sparekonom på Nordnet och kan varje vecka höras i den populära podcasten Sparpodden.

Den första matchdagen blir den 31:e mars. Glenn och Günther börjar båda med 10 000 kronor i plånboken. De ska sedan göra en satsning varje dag under 10 dagar. Glenn kommer att spela på fotbollsmatcher och Günther kommer att satsa på börsen.

–  Vanligtvis är jag en långsiktig värdeinvesterare, men nu växlar jag upp. Jag kommer att gå all-in varje dag i finansiella produkter med extrem hävstång, säger Günther Mårder.

För den som vill följa matchen mellan Glenn och Günther kommer dagens satsningar att publiceras på Glenns blogg Gurufans.com, NordicBets hemsida, på Nordnets hemsida och Günthers blogg Nordnetbloggen.se. Varje dag 10.30 redovisas dagens insats och resultatet från den senaste omgången. Vinnare blir den som har mest pengar på kontot efter 10 dagar.

Grundinsatsen plus all eventuell avkastning från Glenn Strömberg kommer att gå till Kista Galaxy och klubbens läxläsningshjälp. Grundinsatsen plus all eventuell avkastning från Günther Mårder går till Barncancerfonden.

Pressinfo från NordicBet.

Gå till Start