Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Kvällens tävlingar på Halmstadtravet ställs in

Svensk Travsport och ATG har, tillsammans med Halmstadtravet, beslutat att ställa in kvällens travtävlingar på Halmstadtravet på grund av den klass 3-varning som SMHI har utfärdat för Halland och Bohuslän. 

– Det är en fara för både hästar och människor att tävla i stormvindar. Tävlingarna kommer istället att köras på onsdag, säger René Jensen, sportchef Halmstadtravet.

Halmstadtravet skulle ha arrangerat tio lopp under kvällens tävlingar. Klockan 10.30 i dag var den totala omsättningen cirka 32 000 kronor till tävlingarna. Dessa pengar återbetalas nu till kunderna.

– Har du ett registrerat konto på ATG.se kommer insatsen att återbetalas direkt. Kunder som spelat hos ett ATG-ombud får tillbaka sin insats mot uppvisande av spelkvitto hos närmaste ATG-ombud, säger Eric Bolander, totochef ATG.

Halmstadtravet kommer istället att köra sina tävlingar på onsdag 30 oktober (första start kl 18.30).

– Tävlingarna på onsdag räknas som en ny tävlingsdag. Det innebär att alla spel gjorda till måndagkvällens tävlingar förklaras ogiltiga och insatserna återbetalas. Så har du till exempel redan lämnat in ett V5-system till kvällens tävlingar och vill ha samma system på onsdag måste du först hämta ut din insats och sedan lämna in ett nytt system, säger Eric Bolander.

Dagens lunchtävlingar på Romme (Dalarna) och kvällens V64-tävlingar på Mantorp (Östergötland) körs som planerat.

Gå till Start