Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

PSG inte stora Champions League-favoriter

Efter att lottningen för kvartsfinalspelet i Champions League kom ut meddelade Paris Saint-Germains sportchef, den tidigare storspelaren Leonardo, att hans lag var favorit i det kommande kvartsfinalmötet med Barcelona. Om det stämmer väl överens med oddsen? Inte särskilt.

Enligt Unibets odds är det en chans på fem att PSG tar sig vidare. 5 gånger pengarna alltså medan avancemang för Barcelona står i oddset 1.15. Knappast något konstigt dock. PSG har varken rutin av att vinna på den här nivån eller ett lag som ska kunna mäta sig med det som av i princip alla ses som världens bästa fotbollslag, FC Barcelona.

När det gäller kampen om slutsegern i turneringen spelas Barcelona just nu till 2.50 att vinna den. De utmanas främst av sina rivaler i Real Madrid, 3.50, och av tyskarna Bayern München, 5.50.

Övriga lag är, om man får tro oddsen, otroliga som slutsegrare av världens största klubblagsturnering i fotboll:

Borussia Dortmund 9.00

Juventus 18

PSG 40

Malaga 75

Galatasaray 100

Gå till Start