Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Glenn Hysén och Adam Alsing kommenterar El Clásico

Unibet sänder El Clásico på lördag och har tagit hjälp sin ambassadör Glenn Hysén och radio- och TV-profilen Adam Alsing för att vägleda tittarna genom det laddade mötet. Sändningen i Unibet-TV är Glenn och Adams första tillsammans, men de kommer inte att vara ensamma. Kommentatorsparet kommer även att involvera sina följare på Twitter i sändningen.

– Glenn och Adam är det perfekt kommentatorsparet för det uppdraget. Matchen är också en av årets absoluta fotbollshöjdpunkter och det är inget snack om att det här blir en upplevelse utöver det vanliga, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

TV- och radioprofilen Adam Alsing gör med sändningen debut som sportkommentator.

– När jag fick förfrågan om att vara med och snacka fotboll med Glenn i direktsändning var det inte mycket att fundera över. Det här är något av en pojkdröm som går i uppfyllelse, säger Adam Alsing om samarbetet.

Glenn har lång erfarenhet av att kommentera fotboll i TV och är även kommentator i det populära TV- och datorspelet FIFA. Med helgens El Clásico gör Glenn åter comeback i Unibet-TV.

– Adam är en riktigt go’ gubbe och vi kommer att ha en hel del att snacka om på lördag, inte bara om El Clásico, säger Glenn Hysén.

Matchen sänds i Unibet-TV där man kan se och spela live på matchen mellan Real Madrid och Barcelona. Sändningen startar kl 15:30 och kan diskuteras på Twitter via hashtagen #UnibetTV. Inför och under sändningen kommer man att kunna föreslå oddsidéer för El Clásico och tävla med Glenn och Adam som också kommer att plocka in frågor till programmet via Twitter.

Mer information finns hos Unibet.

Gå till Start