Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet lanserar Watch&Bet – en unik livestreamingtjänst

Kindred lanserar vad som beskrivs som en banbrytande funktion för sportvadhållning, en ny livestreamingtjänst.

Tjänsten gör det möjligt för Unibets kunder att på mobilen följa och satsa på livesänd sport och samtidigt fortsätta att följa eventet utan avbrott.

I ett första steg kommer tjänsten att vara tillgänglig på Unibets iOS sport-app. Den nya tjänsten möjliggör för Unibets kunder att lägga sina spel samtidigt som de följer den pågående livestreamingen där live-odds kommer att presenteras kontinuerligt på skärmen.

Watch And Bet – först för fotboll och tennis

Produkten kommer att vara tillgänglig i de flesta marknader i Europa där Unibet är verksamt och kommer till en början att erbjuda de två största ”in-play”-sporterna, fotboll och tennis.

Funktionen lanseras till en början exklusivt på iOS appen, men kommer inom kort att bli tillgänglig för både Android och mobil webbläsare.

– Direktsänd sportvadhållning är ett tillväxtområde som blir alltmer viktigt för både spelindustrin och för Unibet, och denna nya utveckling kommer att skapa en mer sömlös kundupplevelse än vad som någonsin tidigare upplevts, beskriver bolaget i ett pressmeddelande.

unibet watch and bet

Produktchefen: Snabbt, Enkelt och Underhållande

 – Denna nya streamingtjänst lyfter kundupplevelsen till en helt ny nivå. Enkelt förklarat med tre ord – Snabbt, Enkelt och Underhållande. Snabbt, för att det möjliggör för våra kunder att följa händelserna och reagera omedelbart. Enkelt, för att designen är smart och intuitiv. Underhållande, för att detta är ett helt nytt sätt att uppleva direktsänd sport och vadhållning, förklarar Erik Bäcklund, Chief Product Officer, Kindred Group.  

Han fortsätter:

– Vi har lyssnat på feedback från våra kunder och genom innovativa interna workshops så formade vi en storslagen vision om hur vi kan transformera vadhållningsupplevelsen ”in-play”. Med denna nya tjänst är vi ett steg närmre att uppfylla vår vision, men vi är absolut inte klara.

– Watch&Bet är fundamentet som vi kommer att bygga vidare på, och vi ser fram emot att kunna erbjuda nya spännande tjänster till våra kunder, avslutar Erik Bäcklund.

Unibet erbjuder sina kunder tillgång till 85 000 direktsända sportevent och 100 000 direktsända racingevent från hela världen varje år.

Gå till Start