Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Anders Ström avstår omval till styrelsen i Kindred

Kindreds styrelseordförande Anders Ström har meddelat bolagets valberedning att han inte står till förfogande för omval på årsstämman 2021.

– Jag har sedan några år tillbaka gett mig själv löftet att jag senast då jag blir 50 år ska börja avveckla mina framskjutna uppdrag i de bolag där jag har investeringar, och ägna mer tid åt investeringarna i sig och min familj. Därtill finns det försummade vänner och fritidsintressen, som jag också vill ta mig bättre an, säger Anders Ström i en kommentar.

Han fortsätter:

– Med beskedet om att jag inte står till förfogande för omval på årsstämman 2021, kommer jag att kunna börja uppfylla det löftet innan jag fyller femtio nu på fredag.

– Kindred har haft en fantastisk resa under mer än de 23 år som har gått sedan jag grundade dess mest kända varumärke, Unibet, och utvecklats till en stor koncern med nästan 30 miljoner kunder, 1 600 medarbetare, och med utmärkta framtida tillväxtmöjligheter med rätt strategier och fokus. Jag ser därför fram emot att ta del av ett sådant värdeskapande, så som ägare och investerare, avslutar Anders Ström.

Valberedningen i Kindred kommenterar

Ordföranden för Kindreds valberedning, Evert Carlsson, säger i en kommentar:

– Anders Ström har genom åren varit en viktig och inspirerande tillgång för styrelsearbetet i Kindred samt tillfört en stor branschkunskap och bidragit till att bygga en stabil och kompetent styrelse, avslutar Evert Carlsson.

Gå till Start