Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel låter Ace Wilder designa Triss: “Skrapa i neon”

Idag släpper artisten Ace Wilder sin allra första singel på svenska på Spotify. Låten är en cover på Lena Philipssons “Dansa i neon” och en del av en kampanj för Triss.

Som en del i kampanjen får artisten även designa trisslotterna.

Ace Wilder sätter färg på Triss

Det är första gången någonsin som Triss låter en utomstående sätta sin prägel på lotterna.

– Med en grafisk danspose och mönster i neonfärger skiljer sig Ace Wilders lotter från de traditionellt gul-svarta trisslotterna. På skrapfältet på Ace lotter står det ’Skrapa i Neon’”, beskrivs lotterna i ett pressmeddelande.

Den minnesgode The Gambler Magazine-läsaren kommer förstås ihåg att BingoLotto för en månad sedan lät YouTube-stjärnan Theresé Lindgren designa en bingolott för första gången.

[irp]

“Vårt bidrag till populärkulturen”

– Triss är en omtyckt och oerhört folklig produkt och det här är vårt bidrag till populärkulturen, säger Charlotte Burlin, marknadschef för Turspel på Svenska Spel, till Dagens Media.

Hon fortsätter:

–Genom att kombinera en 30 år gammal schlager med en aktuell artist skapar vi en färgsprakande nostalgitripp som ändå känns väldigt modern. Vi hoppas allt våra kunder ska gilla låten och få en mer färgglad skrapupplevelse i sommar, avslutar Charlotte Burlin.

Gå till Start