Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Leo Vegas redo för Danmark

LeoVegas har idag beviljats en spellicens för den danska marknaden och lansering beräknas ske under hösten. Spelbolaget har sedan tidigare licens på Malta och i Storbritannien.

Lanseringen i Danmark kommer att genomföras utan omfattande ökning av LeoVegas nuvarande organisation, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Ser en ledig position på den danska marknaden

– LeoVegas expansion fortsätter och det är glädjande att se hur vi växer på nya marknader. Vår strategi att gå in i reglerade marknader eller marknader som står inför en reglering känns som ett vinnande koncept, säger Gustaf Hagman, Group CEO.

Han fortsätter:

– Jag är övertygad om att vår marknadsledande mobila produkt, datadrivna arbetssätt inom marknadsföring och ett starkt lokalt team kommer bidra till en framgångsrik lansering i Danmark där ingen ännu tagit den mobila positionen.

“Då ska vi vara med”

– Nu öppnar vi kranarna i Danmark och kopplar på rejält med marknadsföring där, berättar LeoVegas-vd:n till nyhetssajten Breakit.

Medgrundaren meddelar även att en svensk spellicens finns i planerna.

– Det är absolut ambitionen. Det pågår ju en utredning just nu och som jag uppfattat det kommer utredaren föreslå att det delas ut svenska spellicenser under 2018. Då ska vi vara med och försöka få en av licenserna, avslutar han till Breakit.

LeoVegas har sedan tidigare spellicenser på Malta och i Storbritannien, samt nu alltså även i Danmark.

Gå till Start