Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Daniel Valiollahi till Unibet

I syfte att förstärka arbetet med samhällsrelationer på den nordiska marknaden värvar Unibet Daniel Valiollahi. “Rekryteringen av Daniel ligger i linje med vår ambition att vara en långsiktig aktör som kan bidra till positiv samhällsutveckling”, kommenterar Peter Alling.

Spelmarknaden är inte bara het i Sverige utan även Norge har öppnat upp för att se över möjligheterna med licenssystem. För att stärka sin position som samhällsaktör rekryterar nu Unibet från Siemens.

– Det ökade intresset för spelmarknadens förutsättningar i den digitala samhällsomvandlingen betyder att företag som Unibet måste ta ansvar och bidra med fakta och erfarenheter, säger Peter Alling, Head of Public Affairs Nordics, Unibet.

Han fortsätter:

– Vi märker hur många intressenter vänder sig till oss med frågor för att få ta del av den unika erfarenhet Unibet Group har av spelreglering, spelmarknad och spelare från den kundstyrda digitala globala spelmarknaden.

Daniel Valiollahi kommer närmast från Siemens där han var ansvarig för Government Affairs och strategisk kommunikation. Dessförinnan har han bland annat jobbat på statsrådsberedningen som pressekreterare åt Fredrik Reinfeldt, finansdepartement som pressekreterare åt Anders Borg och i riksdagen.

– Jag har arbetat med politik, värderingar och kommunikation i hela mitt yrkesliv. Hur spel organiseras berör inte bara spelmarknadens aktörer utan handlar också om grundläggande frågor som delaktighet, transparens och den enskildes roll i samhället, kommenterar han.

“Glad åt att få bidra i en tid av snabb förändring”

Daniel fortsätter:

– Unibet har ett genuint och långsiktigt engagemang i viktiga framtidsfrågor som rör digitaliseringens effekter, samhällsutveckling och behovet av samarbete. Jag är mycket glad åt att få bidra i en tid av snabb förändring.

Daniel Valiollahi tillträdde sin tjänst 1 juli.

– Rekryteringen av Daniel ligger i linje med vår ambition att vara en långsiktig aktör som kan bidra till positiv samhällsutveckling, avslutar Peter Alling.

Gå till Start