Gör som alla andra i branschen…

Det händer mycket i spelbranschen just nu; många saker vi kan berätta om, men också mycket som ännu inte är officiellt. Därför vill The Gambler Magazine nu puffa lite extra för det egna nyhetsbrevet som kommer 4-6 gånger per månad.

Prenumerera och få ALL information, för inte vill väl just Du stå utanför?

I nyhetsbrevet sammanfattar The Gambler Magazine nyhets- och debattläget i spelbranschen.

Engagemanget vid utskick är stort och i snitt klickar en sjättedel (15,5%) av de närmare 500 prenumeranterna på innehållets länkar. (Och med tanke på att benchmarksiffran enligt e-postgurus är mellan 2,04-3,23 procent i motsvarande utskick får vi nog tycka innehållet The Gambler Magazine skickar ut får räknas som högst relevant.)

Vem prenumererar på nyhetsbrevet?

Mer eller mindre samtliga aktörer på den svenska spelmarknaden finns representerade bland prenumeranterna. Dessutom finns ett antal av landets yrkesspelare med på prenumerationslistan, liksom flertalet (spelintresserade) privatpersoner.

Bland politikerna återfinns representanter från både Europaparlamentet och Sveriges riksdag.

Förutom spelaktörer och spelorganisationer är banker och telekomoperatörer något överrepresenterade i företagskategorin.

Landets myndigheter, med fokus på finans- och skattefrågor, har även de en god representation.

Så, vad väntar du på? Inte vill väl du stå utanför och låta alla andra veta mer än dig?

Prenumerera genom att fylla i din e-postadress i formuläret nedan. Att prenumerera är både ofarligt och gratis.

Välkommen!