Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Lotta Engberg vinner Let’s Dance enligt oddsen

Fredagen den 28 mars drar årets omgång av det mycket omtyckta dansprogrammet Let´s Dance igång. Bland deltagarna återfinns fotbollslegendaren Glenn Hysén som enligt spelbolaget Unibet väntas ge oddsfavoriten Lotta Engberg en rejäl kamp om slutsegern. Skulle Glenn ta hem ännu en Let´s Dance-titel till familjen Hysén betalar hundra spelade kronor 550 tillbaka, medan samma insats ger 500 kronor om Lotta Engberg vinner.

– Känslan är att Lotta Engberg har lärt sig ett och annat danssteg genom åren och mycket väl kan valsa hem det här. En som kanske inte har just dansen i kroppen men väl andra kvaliteter är Glenn Hysén som vi tror kan gå långt, och även om juryn lär gå hårt åt honom mellan varven kan han vinna sympatier hemma i stugorna, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Minst troligt är det att gladiatorn Aris ”Phoenix” Denis-Sanchez vinner tävlingen. En satsad hundralapp på att han tar hem årets upplaga av Let’s Dance ger hela 2 500 kronor åter.

– ”Phoenix” må vara kung i Gladiatorerna, men i Let’s Dance är det knappast troligt att han dominerar scenen. ”Phoenix” är tävlingens stora outsider och skulle stå för en av årets största skrällar om han tar hem segern, avslutar Jonas Nilsson.

Mer info här.

Gå till Start