Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet lanserar podcast med Glenn Hysén

Idag är det premiär för den nya podcasten ”Glenn med vänner”. Podden kommer ut varje vecka och handlar framförallt om aktuella händelser inom sportvärlden. Premiäravsnittet kommer bland annat att avhandla Sveriges VM-kvalmatcher. 

– Det finns redan flera avsnitt inplanerade och det kommer också att förekomma olika gäster i programmen, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet

”Glenn med vänner” kommer att lägga ut ett nytt avsnitt i veckan. Det övergripande temat är sport, men med Glenn Hysén vad man aldrig vad som kan hända. Lyssnarna kommer att bjudas på både skämt och allvar.

Sveriges egen MMA-stjärna Alexander ”The Mauler” Gustafsson kommer att gästa podden framöver liksom Unibets andra ambassadörer, till exempel NHL-proffset Victor Hedman och simmaren Therese Alshammar.

– Det här ska verkligen bli jättekul. Jag har värmt upp genom att sända Sportvärlden i Radio1 under förra året. Nu får jag ju liksom en egen kanal. Det ska bli härligt att få tjöta sport med goa människor varje vecka, säger Glenn Hysén.

Sociala medier och lyssnarkontakter blir ett viktigt inslag i podden. Alla som vill kommer att få möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter och förslag på programmet.

– Självklart blir det också en del tävlingar och speltips. Vi på Unibet brinner för sport och spel och det ska verkligen bli jättekul att göra den här podden tillsammans med Glenn, säger Jonas Nilsson.

Länk till premiäravsnitt av ”Glenn med vänner”: http://spel.unibet.com/2013/10/11/glenn-med-vanner-premiarpodden/511

Gå till Start