Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel har fått högre återbetalning

Svenska Spel meddelar idag att via sitt programblad samt Twitter att man fått OK för att höja sina odds. Med en höjd återbetalning gentemot tidigare kan man nu bättre konkurrera om kundernas intresse.

Återbetalningen sägs kunna vara över 90% under perioder, något som bör synas ordentligt i till exempel tvåvägsspel. Redan nu finns odds för Stockholm Open ute i utbudet, med en helt jämn match som 1.80-1.80, vilket inte hade varit fallet tidigare.

Det här innebär att Svenska Spels odds kommer att vara bättre än tidigare (högre), något som i sin tur betyder att de kan konkurrera bättre med konkurrenterna bland nätbolagen – som inte styrts av samma begränsning som Svenska Spel.

UPPDATERAT (pressmeddelande från Svenska Spel)

Svenska Spel stärker sportspelserbjudandet

Regeringen har beviljat Svenska Spel höjd återbetalning för Oddset. Förutom mer attraktiva och konkurrenskraftiga odds kommer den högre återbetalningen leda till ett större utbud och fler spelformer, vilket stärker hela sportspelserbjudandet. Den höjda återbetalningen träder i kraft den 18 oktober.

– Det är en stor dag för Oddset, Svenska Spel och inte minst för våra kunder som under flera års tid har efterlyst en höjd återbetalning. Som enda spelbolag med sportspelstillstånd i Sverige blir vi med ett starkare och attraktivare spel mycket trovärdiga. Vi kan och vi kommer nu erbjuda konkurrenskraftiga odds. Vi stärker även vårt ansvarsarbete när fler väljer ett tryggt och säkert spel på Svenska Spel, säger Peter Zäll, Chef Sportspel och Lotterier.

Om den höjda återbetalningen

En högre återbetalning innebär att Svenska Spel höjer oddsen på de fasta oddsspelen Lången, Mixen, Mixen XL och Live. Förändringen i tillståndet innebär att konkurrenskraftigt odds kommer att erbjudas på alla spel, ibland upp till 90 procent och över. Det innebär att olika oddsskalor tillämpas under förutsättning att den totala återbetalningen på alla spel sammantaget och över tid inte överstiger 85 procent.

Om Svenska Spels sportspel

Tillsammans med Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Topptipset utgör Oddset, som idag är marknadsledare på sportspelsmarknaden, Svenska Spels Sportspelserbjudande. Oddset lanserades 1986 och är ett samlingsnamn för speltyperna Lången, Bomben, Mixen, Matchen och Powerplay.

 

 hogreoddsallsv

Kryssvänligare odds hos Svenska Spel.

En stor nyhet för alla spelare som någon gång klagat på att Svenska Spel inte tillåtits ha konkurrenskraftigt erbjudande.

Gå till Start