Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Spelinspektionen i rekryteringsoffensiv – söker tio nya medarbetare

Den 1 januari i år trädde den nya spellagen i kraft och i samband med det bytte Lotteriinspektionen namn till Spelinspektionen. Nu inleder myndigheten, som är hemmahörandes i Strängnäs, en rekryteringsoffensiv – delvis på hemmaplan.

Spelinspektionen har 56 anställda i dag, men behöver bli fler.

– Vi är i behov av många olika kompetenser. Vi har experter inom juridik, ekonomi, systemvetenskap, kommunikation och IT. Just nu söker vi tio nya medarbetare, bland annat flera enhetschefer, jurister, utredare mot matchfixning och penningtvätt, delger My Hamrén, pressansvarig på Spelinspektionen, till The Gambler Magazine.

Nu på måndag den 8 april mellan klockan 06:00-08:30 kommer medarbetare från Spelinspektionen att vara på tågstationerna i Kungsör, Eskilstuna, Strängnäs och Läggesta för att informera om möjligheterna att arbeta på ”hemmaplan” i stället för att pendla till exempelvis Stockholm.

–  Många av våra medarbetare har erfarenhet av tidskrävande pendling och några av dem berättar om fördelarna med att arbeta nära hemmet.

[irp]

I skrivande stund söker Spelinspektionen bland annat följande tjänster:

  • Tre enhetschefer till operativa avdelningen (sista ansökningsdag 11 april)
  • Två medarbetare för tillsyn av penningtvätt och finansiering av terrorism (sista ansökningsdag 29 april)
  • Utredare mot matchfixning (sista ansökningsdag 29 april)
  • Flera utredande jurister (sista ansökningsdag 29 april)
Gå till Start