Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet i samarbete med FanTV och 08 Fotboll

Everysport Media Group gör en storsatsning på 08 Fotboll, vilket blir en del av den nya kanalstrategin för FanTV. Magasinet, som är ett av Sveriges mest sedda fotbollsformat, får en ny huvudsponsor inför den kommande allsvenska säsongen då Unibet tecknat ett avtal för 2019.

– Unibet storsatsar på svensk fotboll och det ska bli enormt spännande att utveckla 08 Fotboll tillsammans med dem, säger ESMG:s Head of Media Max Andersson.

FanTV är en av Sveriges största YouTube-kanaler inom sport. Under den närmaste tiden planerar ESMG att lansera en rad nya format i kanalen.

– 08 Fotboll är ett av våra starkaste format för FanTV-plattformen. ESMG är påväg att bli ett centrum för sportmedia. Att Unibet nu väljer att storsatsa tillsammans med oss är ytterligare ett kvitto på att vi är bland de bästa i branschen, säger ESMG:s Head of Media Max Andersson.

[irp]

Unibet: ”En del av vår långsiktiga satsning på svensk fotboll”

ESMG är en svensk mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Man driver bland andra SvenskaFans, FotbollDirekt, HockeySverige, FanTV, EliteProspects och InnebandyMagazinet.

– Det här är en del av vår långsiktiga satsning på svensk fotboll. Från 2020 är vi huvudsponsor till Allsvenskan och Superettan, och 2019 kommer vi bygga inför det tillsammans med ESMG, säger Unibets Sverigechef Per Carlander.

– 08 Fotboll och FanTV träffar rakt i vår målgrupp. Vi ser fram emot att bli en naturlig del av programmet, avslutar Per Carlander.

Gå till Start